Kerro kokemuksesi

5 thoughts on “Kerro kokemuksesi

 • September 26, 2016 at 11:40 am
  Permalink

  Haluan kiittää Villeä ja kumppaneita laadukkaasta palvelusta! Kaksi laituriprojektia Suomen Laiturikaupan kanssa takana, ja voin vakuuttaa että homma toimii. Molempien työmaiden aikataulut pitivät, työn laatu loistavaa, hinta pysyi sovittuna ja loppusiivous suoritettiin pyytämättä. Suosittelen!

  Reply
 • April 11, 2017 at 7:33 am
  Permalink

  MTV3 :lla alkanut Laurin talot -ohjelma seuraa kymmenen jakson ajan kuinka Ylösen Lauri suunnittelee ja toteuttaa neljä Suomessa täysin ennennäkemätöntä taloa. Muun muassa Duudsoneista tutulle Jarpille ja Aleksi Valavuorelle -ja mulle! Oman taloni rannan kruunaa Suomen Laiturikauppa Oy:n toimittama tukeva laituri, jonka ansiosta merelle lähteminen käy näppärästi ja veneen kiinnittäminenkin on helppoa ja nopeaa. Yhteistyö Villen ja muun asennusporukan kanssa sujui saumattomasti ja työn laadusta annan täydet pisteet. Nyt ei puutu enää kuin kesä ja aurinko!”

  Reply
 • June 2, 2017 at 6:06 am
  Permalink

  Suuret kiitokset hienosta laiturista Renkajärvelle vielä näin jälkikäteen! Ylitti odotuksemme! Mukavaa kesää!

  Reply
 • July 28, 2017 at 1:11 pm
  Permalink

  Laituri toimitettu ja asennettu. Työntekijöiden sekä lopputuloksen erinomaisuus tekivät vaikutuksen. Tyytyväinen asiakas kiittää.

  Reply
 • December 19, 2017 at 11:14 am
  Permalink

  Saumatonta yhteistyötä Suomen Laiturikaupan ja Saariston kaivonporauksen kesken laiturin asennuksessa ja ruoppauksessa. Asennuksen jälkeen tajusin, että tämä olisi pitänyt tehdä jo 10 vuotta sitten. Todella vakaa laituri.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *